PRO KÄDENTAITAJAT ry

PRO Kädentaitajat ry on käsityöläisyhdistys, joka on perustettu huhtikuussa 2014 ja hyväksytty yhdistysrekisteriin 2.6.2014.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää käsityöläisyyden ja käsityötaiteen arvostusta sekä kehittää käsityöläisyyttä ammattina. Yhdistys neuvoo ja auttaa alalle pyrkiviä jäseniä jakamalla tietoa ja opastusta. Voimme auttaa jäseniä myyjäisten, näyttelyiden ym. tilaisuuksien järjestämisessä sekä edustaa jäsenkuntaa muiden toimijoiden kanssa neuvoteltaessa.

Jäseniämme ovat niin perinteiset käsityöläiset kuin taidemaalarit, graafikot ja uuden digitaalisen taiteen edustajatkin sekä alalle opiskelevat sekä alalta eläkkeelle jääneet taitajat.

 

Edellytämme, että jäsenemme tekevät tuotteensa itse, omin käsin ja että niiden kotimaisuusaste on mahdollisimman suuri.

Tällä hetkellä toiminnan painopiste on myyntitilaisuuksissa, mutta tulevaisuudessa toivomme että toimintaan saadaan kehitettyä uudenlaisia tapoja edistää käsityöläisyyttä ja käsityöläisten tietotaitoa. Pyrimme tuomaan myyjäisissä esiin käsityöläisyyden koko kirjon eli panostamme tuotteiden monimuotoisuuteen. Tavoitteemme on, että PRO-merkki käsityöläisen pöydässä on tae siitä, että tuote ei ole riistotyövoimalla kaukaisissa maissa tuotettu huonolaatuinen esine, vaan kotimaista ja laadukasta käsillä tekemisen taitoa.

Yhdistyksenä meillä on voimaa ja painoarvoa toteuttaa asioita.

KÄSITYÖLÄINEN! HAE JÄSENEKSI! LINKIN LÖYDÄT MM. TÄSTÄ:

https://www.flomembers.com/protaitajat/members/application?_lang=fi

MEIDÄT LÖYDÄT MYÖS FACEBOOKISTA

Vuorenpeikon Pajan Viikinkinaamio. Lisätietoja: https://www.facebook.com/VuorenpeikonPaja

PRO Kädentaitajilla on myös Facebook sivu!

Kannattaa käydä katsastamassa säännöllisin väliajoin tarjonta ja keskustelut myös siellä.

www.facebook.com/pages/Pro-Kädentaitajat-ry

Jäsenille on tarjolla myös oma Jäsenien Ryhmä, jossa myyjät voivat vaihtaa vinkkejä ja keskustella käsityöläisyydestä muutenkin. Tästä saat lisätietoja liityttyäsi jäseneksi.