BOHEMIAN INSANITY

Missioni on pelastaa vanhat tekstiilit ja nahkatuotteet kaatopaikkatuomiolta, suunnittelen ja valmistan käytöstä poistetuista tekstiileistä ja nahasta jalkineita, asusteita, vaatteita ja laukkuja.

Uskon, että maailmassa on jo kaikki se materiaali mitä tarvitaan, se pitää vain käyttää uudestaan. Olen siis valjastanut laajan käsityöalan osaamiseni ja ammattitaitoni yhden naisen sotaan jätevuoria ja kertakäyttömuotia vastaan.

Työskentelyni kulmakiviä ovat esteettisyys, ekologisuus ja eettisyys. Suunnittelutyössäni en seuraa trendejä vaan inspiroidun materiaalista itsestään, väreistä, muodoista ja vanhan materiaalin kertomista tarinoista. Toki myös vanhan hipin mielikuvitus näyttelee suurta roolia psykedeelisine visioineen.

Yhden naisen yritykseni Bohemian Insanity, on toiminut alalla vuodesta 2016. Suunnittelun lisäksi valmistan kaikki tuotteet käsityönä Hämeenlinnassa. Voin siis seistä määrittelemieni arvojen takana, jokainen Bohemian Insanityn tuote on esteettinen, ekologinen ja eettisesti valmistettu.

www.facebook.com/bohemianinsanity
www.instagram.com/bohemianinsanity
www.bohemianinsanity.com

heli.kuula@gmail.com