DESIGN SINIVUOKKO

Design Sinivuokko on ompelimo ja koruvalmistaja.  Sini suunnittelee, kaavoittaa ja valmistaa naisten vaatteiden mittatilaustyöt niin arkeen kuin juhlaan. Korjausompelut sekä muokkaustyöt. Liikkeessä pääset tutustumaan hääpukumallistoon, jotka ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista. Liikkeen etuosassa on design-kauppa, jossa on myynnissä yrityksen omaa mallistoa tuotemerkillä Sinivuokko sekä muiden suomalaisten yrittäjien tuotteita. Tule paikan päälle ja ihastu. Tutustu myös verkkokauppaan.


SINIVUOKKO-tuotteet valmistetaan pääosin suomalaisesta poron- ja lampaannahasta sekä kierrätysnahasta ja oman tuotannon ylijäämämateriaaleista. Jokainen nahkapala leikataan yksitellen käsin, jottei nahassa olevat virheet päädy tuotteisiin, näin myös minimoidaan hukkapalat.

"SINIVUOKKO- rakastaa yksinkertaista, värikästä ja ajatonta muotoilua. Lehti-korut on suunniteltu jokaiseen hetkeen sopivaksi, spontaaneille persoonille, jossa yhdessä hetkessä olet menevä bisnesnainen ja toisessa hetkessä lenkkipolulla koiran kanssa. Korun muoto on ajaton ja yksinkertainen ja niiden keveys korostaa käyttäjänsä tyylikkyyttä niin arjessa kuin juhlassa."

Vastuullinen ja kestävä toimintatapa on peruslähtökohta Design Sinivuokko tuotteille ja toiminnalle.


“Colorful leaf on the timeless dreams”
Simple, Colorful & Timeless Design
-SINIVUOKKO-

 
Tervetuloa!

Ompelimo & Design kauppa Sinivuokko
Korppaanmäentie 21
00300 Helsinki

 

www.designsinivuokko.com

www.sinivuokko.fi

 

info@sinivuokko.fi

 

Facebook Sinivuokko-tuotteet

Instagram Sinivuokko

 

Ompelimo Facebook

Ompelimo Instagram