C.E.S. DESIGN

c.e.s design
 
c.e.s designin Tyypit-tuotesarjan korut valmistetaan ylijäämä- ja kierrätysnahasta: mm. huonekaluteollisuuden ja vuotien leikkuun roskispaloista, jotka muuten päätyisivät kaatopaikalle.
Tyyppien ideologia on, että myös roskasta voi saada aikaan kaunista ja tyylikästä: vaikka esim. nahkapalat eivät aina ole ulkoisesti priimaa ja luksusta, siitä valmistettava tuote voi olla.
Myös muissa kuin nahkatuotteissa käytetään kierrätettyjä materiaaleja niin paljon, kuin mahdollista - valmistuksessa pyrin ekologisten ja eettisten arvojen huomioimiseen mahdollisimman kattavasti.
 
Tyyppien maailma on tarkoitettu elämään ei-niin-tiukkapipoisesti suhtautuville - se on leikkisä, värikäs ja positiivinen. 
Tyypit arvostavat elämää sen kaikissa muodoissaan ja vastustavat kiusaamista ja negatiivisuutta - Tyypit ovat pääosin hyvin positiivisia, mutta niillä on myös asenne kohdillaan. 
Lue lisää Tyypeistä ja Tyyppien maailmasta https://www.tyypit.net/tyypit/
 
Tyypit-tuotesarjaan kuuluu vaihtuva valikoima koruja eri materiaaleista (nahan lisäksi mm. puu), pieniä nahkatuotteita sekä kortteja ja muita paperituotteita. 
Kaikki tuotteet tehdään käsin ja ne piirretään, suunnitellaan ja valmistetaan c.e.s designin työhuoneella Helsingissä (Mechelininkatu 3b); myös materiaalit ovat pääosin kotimaisia - Tyypit-tuotteille on myönnetty Design from Finland -merkki.
 
Kaikkien roikkuvien korvisten koukut ovat aitoa hopeaa (925 Sterling) ja muut välttämättömät metalliosat myöskin nikkelittömiä, kuten hopeoitua kuparia tai terästä.
Paperituotteet painetaan Suomessa.
 
Tyyppien takana hääräilen minä - graafikko ja käsillätekemisintohimon riivaama Caro. 
Lisää infoa taustoista löydät https://www.tyypit.net/tyypit-tuotesarja/
 
 
Verkkokauppa  |  www.tyypit.net
Kaupan lisäksi löydät sivuilta myös mm. ilmaiseksi tulostettavia värityskuvia ja paljon muuta.
 
Tyypit Instagramissa  |  www.instagram.com/tyypit_
 
Tyypit Facebookissa  |  www.facebook.com/tyypit
 
c.e.s design 
Työhuone-putiikki Mechelininkatu 3b, 00100 Helsinki
 
 
#roskastakaunista  #trashturnedbeautiful