PRO SOMA SHOP FORUMIN KUKONTORILLA

Pro Kädentaitajat ry:n  myymälä SOMA SHOP palvelee teitä Helsingissä kauppakeskus Forumin Kukontorilla! Vuokrasopimuksemme on uusittu ja jatkamme myymälätoimintaamme ainakin vuoden 2020 loppuun asti.

AUKIOLOAJAT

ma-pe 10-20

la 10-18

su 12-17

RISKIRYHMÄVARTIT 1.10.2020 ALKAEN

Jos kuulut covid 19-riskiryhmiin, voit varata itsellesi ja seurueellesi yksityisen 15 minuutin ostosajan ennen Soma Shopin avaamista, arkisin ja lauantaisin klo 9.45-10.00 ja sunnuntaisin klo 11.45.12.00. Ostoksille voi jäädä tämän 15 minuuttisen jälkeenkin, ensimmäiset asiakkaat tulevat harvoin liikkeeseen heti avaamisaikana. Riskiryhmävarttien aikana ostoksilla olo on turvallista; myyjällämme on maski päällään ja hän huomioi turvavälin asiakkaaseen, huolehdimme liikkeen hygieniasta puhdistamalla pintoja, saatavilla on käsidesiä ja kassalla on käytössä pärskeitä vähentävä suojapleksi.

Riskiryhmävartin voi varata netissä olevassa kalenterista edeltävään iltaan klo 20.00 saakka. Mikäli sinulla on vaikeuksia varata aikaa netissä, olethan yhteydessä Somaan puhelimitse 044 9720277 .

Linkki varauskalenteriin  https://vello.fi/prokadentaitajatry/

SOMA SHOP SOMESSA

Facebook-sivuilta ja Instagram-tililtämme löydät lisää kuvia ja tietoja kaupasta.

YHTEYSTIEDOT

Yrjönkatu 29, 00100 Helsinki, puh. 044 9720277

SOMA SHOPIN TAITEILIJAT JA KÄSITYÖLÄISET:

Mukana olevat käsityöläisemme vaihtuvat aika ajoin ja sesonkien mukaan. Mikäli kaipaat jonkun lopettaneemme tekijämme tuotetta, välitämme sinulle mielellämme yhteystiedot.


ASMI 
Chas
Emilyn koru
Epäonnistunut tyttö
Helmipöllön korupaja
Hienostella

Hiilu Design
Hovilasi
Ihania (Tikkipaja)

Kati-Riina
Kimmelle 
Kirjansitojatar
Koi Design

Maarit Kontiainen Art 
Mariel Design

Omstart

Origami-kurki
Paulanka
Pipsa Pikkutupa
Sekäettä-neuleet
Studio Annukka Laine
Tulihelmi
Tyypit
Venka& Vinka