ELÄMÄNPUU DESIGN

Elämänpuu Design -  merkityksellisiä koruja.

Elämänpuu korujemme taustalla on aina jokin ajatus. Haen inspiraationi vanhoista legendoista, taruista ja saduista. Luonto ja sen monimuotoisuus näkyvät korujeni materiaaleissa. Käytän valmistamissani koruissa puolijalokiviä, helmiä, keramiikkaa, puuta sekä kasvien osia. Kirjakoruissa käytän kierrätys- tai vegaanianahkaa. Metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia usein hopeoituna, ja korvakorujen koukut ovat hopeaa.

Teen jokaista korua vain yhden, sillä en halua monistaa niitä.  Koruni syntyvät inspiraatiosta ja etsinkin aina uusia innoituksen lähteitä.

Avainkoruni ovat saaneet 2019 avainlippumerkin. Tuotteitani voi ostaa eri tapahtumista ja kotisivuilta löydät listan paikoista, joissa olen myymässä tuotteitani.

Uusimmat kommentit

01.11 | 14:52

Ostin tänään 1.11.2021 ihanan Sekäettä-villapaidan. Siskoni kanssa olin liikkeellä ja sattumalta osuimme ko.puotiin. Olipa mukava yllätys!

25.08 | 11:29

Tassukuvioinen tuote on lemmikin tuhkauurna.

25.08 | 11:26

Hei! Tubbi-talouspaperitelineitä (44€) samoin kuin muitakin Ari Markkolan tuotteita on myynnissä Pron jäsenten verkkokaupassa: https://www.somashop.fi/c/tuotemerkit/ari-markkola

25.08 | 11:04

Kiinnostais tuo talouspaperiteline, ja muukin näistä.
Mikä tuo valkoinen on, missä on tassunjäljet?

Jaa tämä sivu