LASISTUDIO JAN TORSTENSSON

Meistä

Olemme kierrätyslasin käyttöön erikoistunut lasinpuhaltamo. Yrityksemme on ainoa laatuaan Suomessa, eikä vastaavanlaisia tuotteita ole muilla tarjolla. Erityisiä tuotteistamme tekee niiden valmistusmenetelmä sekä käyttämämme materiaali.

No mikä niissä nyt on niin erikoista?

Päämateriaaliamme ovat käytetyt pullot, joista muotoilemme persoonallisia koriste- ja käyttöesineitä lasinpuhallusmenetelmin. Emme sulata pulloa massaksi, vaan ainoastaan kuumennamme sen lämpötilaan, jossa sitä voidaan muotoilla. Näin säästämme raaka-aineen lisäksi huomattavan määrän energiaa.

Tästä ainutlaatuisesta menetelmästämme yrityksellemme on myönnetty Satakunnan INNOSUOMI-palkinto vuonna 2009. Teemana kilpailussa oli materiaali- ja energiatehokkuus. Tämä on ollut alusta asti Lasistudio toiminta-ajatuksena. Pullojen lisäksi käytämme ikkunalasia ja lasinpuhaltamoiden ylijäämälasia. Näistä syntyy mm. koruja.

Valmistamme kaikki tuotteemme alusta loppuun käsityönä omissa tuotantotiloissamme Kiikoisissa.

Uusimmat kommentit

01.11 | 14:52

Ostin tänään 1.11.2021 ihanan Sekäettä-villapaidan. Siskoni kanssa olin liikkeellä ja sattumalta osuimme ko.puotiin. Olipa mukava yllätys!

25.08 | 11:29

Tassukuvioinen tuote on lemmikin tuhkauurna.

25.08 | 11:26

Hei! Tubbi-talouspaperitelineitä (44€) samoin kuin muitakin Ari Markkolan tuotteita on myynnissä Pron jäsenten verkkokaupassa: https://www.somashop.fi/c/tuotemerkit/ari-markkola

25.08 | 11:04

Kiinnostais tuo talouspaperiteline, ja muukin näistä.
Mikä tuo valkoinen on, missä on tassunjäljet?

Jaa tämä sivu