EPÄONNISTUNUT TYTTÖ

 

Vuonna 2005 perustettu nuorten suunnitelijoiden kesäkauppana alunperin vaihtuvilla paikkakunnilla ja liiketiloissa kesäisin toiminut Epäonnistunut tyttö -elämäntyylikauppa toimi viisi vauhdikasta vuotta Hakaniemen Kauppahallissa ja kivijalassa Hakaniementorin reunalla. Asiakaspalvelua harjoitetaan taas tapahtumakauppana, verkkokauppana ja paikkakunnillaan ainutlaatuisten eettisten jälleenmyyjiemme kautta.

 

Lisa Gamblerin kirjoittamattomien kirjojen kansikuvien julkaisemisen ja niiden ”oheistuotteiden” valmistuksen lisäksi olemme alusta alkaen halunneet muuttaa maailmaa oikeudenmukaisemman kuluttamisen suuntaan. Kaikki tuotteet valmistetaan joko paikallisesti Kalliossa ympäristöystävällisistä materiaaleista tai Reilun Kaupan periaatteella kehitysmaissa. Paperituotteet painetaan Suomessa kierrätysmateriaalille. Painotalolla on käytössään ympäristökompassi. Kierrätämme pakkausmateriaaleja ja kuljetuksiin käytämme paikallista fillarilähettiä tai pakottavassa tarpeessa vuokra-autoa (share it blox car).

 

Uusi Valkotassu-lastenvaatemallisto rakennetaan mahdollisimman pitkälle kierto- ja jakamistalouden periaatteella. Lastenvaatteet valmistetaan vaikeasti kierrätettävästä, käytetystä puuvillatrikoosta ja/tai Suomessa valmistetusta ekopuuvillasta. Vuokraamme koneet, laitteet ja työtilat, joita emme käytä säännöllisesti (Liizi). Printeissä seikkaileva pieni valkotassuinen kulkuri saapui luoksemme Romanian Giurgiusta Pelastetaan Koirat yhdistyksen avulla. Katupoika on tuonut meille loputtomasti iloa ja siksi lahjoitamme 10% lastenmalliston myynnistä Pelastetaan koirat yhdistyksen arvokkaalle työlle kodittomien koirien hyväksi.

 

www.failedgirl.fi

Uusimmat kommentit

01.11 | 14:52

Ostin tänään 1.11.2021 ihanan Sekäettä-villapaidan. Siskoni kanssa olin liikkeellä ja sattumalta osuimme ko.puotiin. Olipa mukava yllätys!

25.08 | 11:29

Tassukuvioinen tuote on lemmikin tuhkauurna.

25.08 | 11:26

Hei! Tubbi-talouspaperitelineitä (44€) samoin kuin muitakin Ari Markkolan tuotteita on myynnissä Pron jäsenten verkkokaupassa: https://www.somashop.fi/c/tuotemerkit/ari-markkola

25.08 | 11:04

Kiinnostais tuo talouspaperiteline, ja muukin näistä.
Mikä tuo valkoinen on, missä on tassunjäljet?

Jaa tämä sivu