FISHTICO

FishTico tekee uniikkeja käsinvalmistettuja koruja ja muita esineitä käyttäen niissä mahdollisimman luonnonmukaisia valmistusmenetelmiä, kuten esim. kasvivärjäystä ja parkitusmenetelmiä, joissa ei käytetä kemiallisia aineita.
Epäorgaanista materiaalia on vain korujen  koukkuosissa, ne ovat nikkelivapaata korumetallia. Muovin sijaan tuotteissa on käytetty innovatiivisiä ratkaisuja.
Materiaalit ovat peräisin luonnosta  esimerkiksi, villa, nahka, luu, simpukat, kalannahka, tammenterhot sekä erilaiset puu- ja siemenosat.


Ympäristöystävällisten tuotteiden kautta FishTico antaa vaihtoehtoisen mahdollisuuden vaikuttaa ekologiseen kuluttamiseen ja kantaa oman kortensa kekoon kestävän kehityksen saralla.

ticoliina@gmail.com

https://www.instagram.com/ticoliina/

Uusimmat kommentit

01.11 | 14:52

Ostin tänään 1.11.2021 ihanan Sekäettä-villapaidan. Siskoni kanssa olin liikkeellä ja sattumalta osuimme ko.puotiin. Olipa mukava yllätys!

25.08 | 11:29

Tassukuvioinen tuote on lemmikin tuhkauurna.

25.08 | 11:26

Hei! Tubbi-talouspaperitelineitä (44€) samoin kuin muitakin Ari Markkolan tuotteita on myynnissä Pron jäsenten verkkokaupassa: https://www.somashop.fi/c/tuotemerkit/ari-markkola

25.08 | 11:04

Kiinnostais tuo talouspaperiteline, ja muukin näistä.
Mikä tuo valkoinen on, missä on tassunjäljet?

Jaa tämä sivu