NOITUUS DESIGN - EMMALEENA NIEMI

Noituus Design – Emmaleena Niemi

Yrittäjänä toimii puvustaja-artenomi, lasinpuhaltaja ja kultaseppä Emmaleena Niemi, joka opiskelee tällä hetkellä myös jalometallikaiverrusta. Yrityksen työtilat ja myymälä-galleria sijaitsevat pienessä ja idyllisessä Nuutajärven lasikylässä, jossa suunnittelemme ja valmistamme käsityönä kaikki tuotteemme. Lasituotteita valmistamme perinteisellä lasinpuhallustekniikalla, sekä uunisulatuksina tasolasista. Teemme myös lasihelmiä lampputekniikalla ja niistä koruja. Korujen metalliosat ovat 925-hopeaa.

Tekstiilityöt valmistamme osittain kierrätys ja ylijäämämateriaalista, mutta käytämme myös uusia materiaaleja. Valikoimastamme löytyy jo paljon valmiita malleja ja valmistamme myös tilauksesta pussukat, kassit ja kukkarot omien mittojen mukaisesti ja toivomallasi kuvalla.

Uusimmat kommentit

01.11 | 14:52

Ostin tänään 1.11.2021 ihanan Sekäettä-villapaidan. Siskoni kanssa olin liikkeellä ja sattumalta osuimme ko.puotiin. Olipa mukava yllätys!

25.08 | 11:29

Tassukuvioinen tuote on lemmikin tuhkauurna.

25.08 | 11:26

Hei! Tubbi-talouspaperitelineitä (44€) samoin kuin muitakin Ari Markkolan tuotteita on myynnissä Pron jäsenten verkkokaupassa: https://www.somashop.fi/c/tuotemerkit/ari-markkola

25.08 | 11:04

Kiinnostais tuo talouspaperiteline, ja muukin näistä.
Mikä tuo valkoinen on, missä on tassunjäljet?

Jaa tämä sivu