TAITEIDEN YÖ 23.8.2018

Tervetuloa mukaan tunnelmalliseen TAITEIDEN YÖHÖN torstaina 23.8.2018 Helsingin Narinkkatorille.

Pystytämme telttamme klo 10.00 mennessä ja siitä eteenpäin yömyöhään klo 23.00 asti kojuissamme on tarjolla mitä parhainta käsityötä.

Tänä vuonna työnäytöksen aiheena on luonnonväreillä värjääminen ja aivan ekstrana torilla on myös hieroja, jonka luokse pääsee vetreyttämään kipeät hartiansa.

Huomioithan myös omassa teltassaan häärivät PRO Kädentaitajien arvanmyyjät Marin ja Marjan.... Arpajaisten tuotoilla kerätään varoja yhdistyksemme toimintaan ja voittoina on mitäs muutakaan kuin jäsentemme avokätisesti lahjoittamia käsityötuotteita.

TULE TUTUSTUMAAN LUONNONVÄREILLÄ VÄRJÄÄMISEEN

Värjäyksiä kuivumassa

Värjäyksiä kuivumassa

Taiteiden yönä Narinkkatorilla värjätään kasveilla ja sienillä. Tuija Timonen esittelee luonnonvärejä ja värjää niillä klo 16 alkaen isossa yhteisteltassa. Mukana on sekä kotimaisia että ulkomaisia värikasveja, luonnonvaraisia ja viljeltyjä. Myös ekologisesti kestävät menetelmät pyritään mahdollisuuksien mukaan ottamaan huomioon.

HIERONTAPUOTI PIENET SYDÄMET TARJOAA TAITEIDEN YÖNÄ NARINKKATORILLA 15 min HIERONTOJA HINTAAN 10€

Perushierontoja voin halutessasi höystää gua sha-kammalla, imukupeilla, akupainannalla tai intialaisilla jokikivillä. Hieronnat tehdään istuen ja sopivia hieronta-alueita ovat esim. pää ja niska-hartiaseutu sekä kädet. 

Hierontapuoti Pienet Sydämet

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja Tuija RiHTilä

00320 Helsinki

040-5413113

MUKANA OLEVAT KÄSITYÖLÄISET JA TAITEILIJAT

Uusimmat kommentit

01.11 | 14:52

Ostin tänään 1.11.2021 ihanan Sekäettä-villapaidan. Siskoni kanssa olin liikkeellä ja sattumalta osuimme ko.puotiin. Olipa mukava yllätys!

25.08 | 11:29

Tassukuvioinen tuote on lemmikin tuhkauurna.

25.08 | 11:26

Hei! Tubbi-talouspaperitelineitä (44€) samoin kuin muitakin Ari Markkolan tuotteita on myynnissä Pron jäsenten verkkokaupassa: https://www.somashop.fi/c/tuotemerkit/ari-markkola

25.08 | 11:04

Kiinnostais tuo talouspaperiteline, ja muukin näistä.
Mikä tuo valkoinen on, missä on tassunjäljet?

Jaa tämä sivu